Portugoieta koadernoak : aukeratu hitzik egokiena : B2 edota C1 mailako irakurriaren ulermena lantzeko ariketak / Roberto Alkarterri - Tejera-Bollain, Roberto (Portugoieta koadernoak, 2016)
Portugoieta bildumaren bosgarren koadernoa duzu hau, euskara-ikasleari laguntzeko prestatua. Ariketa-koaderno honetan, 101 testu laburretan, egokien txertatzen diren hamarna hitz aukeratu beharko ditu ikasleak, aukeran ematen zaizkion lauretatik bat hautatuta, hain zuzen. B2 nahiz, C1 mailako euskara-agiria egiaztatzeko prestatzen ari denarentzat lagungarri izatea du helburu liburuki honek.