Berrikuntza inklusiboan ikastea : berrikuntza-proiektu eta lurralde-politiketarako erronka bat = Aprender en innovación inclusiva : un reto para proyectos innovadores y políticas territoriales - Barrenechea, Julieta; Luque, Borja; Ibarra, Julen; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Leioa] : Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua, 2016)
Aurkibidea: - Sarrera (Julieta Barrenechea eta Andoni Ibarra). - Etikatik politikara: berrikuntza arduratsua berrikuntza inklusibo gisa (Andoni Eizagirre, Hannot Rodríguez eta Andoni Ibarra). - Lurralde-estrategia bat, hau ere, berrikuntza inklusiboan oinarritua (Ainhoa Aizpuru Murua eta Antton Tomasena Rodríguez). - Metodologia berriak kultur hiriburuetan: Donostia 2016ko kasua (Iñigo Cantero, Enara García eta Xabier Paya). - Finantza etikoak Gizarte-inklusioaren sustatzaile modura (Mikel Azqueta Alzuaz). - Berrikuntza inklusiboko esperientzia Euskadiko lanbide-heziketan (Daniel Irazola Atxa). - Improving the world, diseinutik mundua hobetzen (María Isabel Rodríguez-Ferradas eta Paz Morer Camo). - GAZE programako Idazkaritza Teknikoa berrikuntza inklusiboaren broker gisa (Borja Luque Martínez, Julen Ibarra Segurola eta Julieta Barrenechea). - GOBERNPROY: gogoetazaletasun inklusiboan oinarritutako egitasmoen kudeaketarako tresna (Julieta Barrenechea, Javier García-Fronti eta Andoni Ibarra). - Ikasketa faseak GAZE proiektuan (Olaia Etxeberria Garmendia, Lucía Lomas Echeveste, Geisiane Maiara Marth eta Amaia Zumeaga Hurtado). - Berrikuntza inklusiboa GAZElanki-n (Amaia Iraundegi Giménez, Ane Iturzaeta Agirre, María Markiegi Mendieta, Izaro Toledo Retegi, Martín Zozaya Apalategui, Borja Luque Martínez eta Julen Ibarra Segurola). - Unibertsitate Inklusiboranta (Beñat Azaldegi Lakuntza, Lide Gil Pascual eta Gorka Otermin Balda). - Autoreak.
Liburu hau Gipuzkoako Foru Aldundiko Ekonomia Sustapena Landa Ingurunea eta Lurralde Oreka Sailaren laguntzaz argitaratzen da
Badu, gainera, bere atari eta or. propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz.
Keywords: Berrikuntza teknologikoak -- Alderdi sozialak; Hezkuntzako berrikuntzak; Hezkuntza inklusiboa; Gizarteratzea; Monografiak