Txantxariak. 5 : euskal jolasen bilduma - Azpillaga Epelde, Ane; Loinaz Garate, Miren; Gipuzkoako Urtxintxa Aisialdiko Eskola ([Donostia] : Urtxintxa Aisialdiko Eskola - Gipuzkoa, 2015)
Taldean abesteko eta dantzatzeko euskarazko jolasak biltzen dira bilduma honetan. Txantxariak herriz herri ibiltzen diren musikariak dira eta haiek erakutsiko dizkigute jolasak. Abesteko eta dantzatzeko 22 jolas eta abesti biltzen dira. Hiru produktu hauek topatuko dituzu bilduman: DVDa jolasak ulertzeko antzezpenekin eta Txantxariek abenturekin CDa jolasen abestiakin Liburuxka jolasen azalpenekin eta abestien letrekin
Liburuxkak jolasen argibideak eta kanten hitzak ditu euskaraz eta gazteleraz ; DVD : jolasen 22 bideo eta txantxariek Antxoni egindako elkarrizketa; CD: 14 jolasen abestiak
2 urtetik aurrera
Keywords: Haur-jolasak -- Euskal Herria; Haur-kantak -- Euskal Herria; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak