Txantxariak. : euskal jolasen bilduma / [Urtxintxako lantaldea, Ane Azpillaga Epelde...[et al.] ; hizkuntza aholkularitza, Miren Loinaz Garate]; Urtxintxa Aisialdiko Eskola - Gipuzkoa - Azpillaga Epelde, Ane; Loinaz Garate, Miren (Euskal jolasen bilduma, 2015)
Taldean abesteko eta dantzatzeko euskarazko jolasak biltzen dira bilduma honetan. Txantxariak herriz herri ibiltzen diren musikariak dira eta haiek erakutsiko dizkigute jolasak. Abesteko eta dantzatzeko 22 jolas eta abesti biltzen dira. Hiru produktu hauek topatuko dituzu bilduman: DVDa jolasak ulertzeko antzezpenekin eta Txantxariek abenturekin CDa jolasen abestiakin Liburuxka jolasen azalpenekin eta abestien letrekin