Hitz margotuak / [idazleak Karlos Aretxabaleta, Mikel Manso ; marrazkigilea, Jon Amorrortu] - Aretxabaleta, Karlos (: El Mundo Empresarial, 2016)
Laburki esateko, XXI. mendeko euskal Herriko gazteak garen heinean, munduarekiko eta biziarekiko dugun ikuspegiaz mintzo gara, gure irrikak marrazkiez osatuz. Bada, eraiki berri dugun unibertsoan murgiltzera eta protagonista izatera animatzen zaitugu.