Aliren baba - Mutiozabal Zabala, Aritz (Berriozar : Denonartean, 2017)
«Bazen behin...» enfatiko batekin, «Lurralde urrun batean» edo «Aspaldi-aspaldiko garaietan» bezalako denboraren eta kokalekuaren xehetasun erantsiekin lagunduta.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak -- Antologiak -- Haur eta gazteentzako liburuak