Aliren baba / Aritz Mutiozabal - Mutiozabal Zabala, Aritz (: Denonartean, 2017)
«Bazen behin...» enfatiko batekin, «Lurralde urrun batean» edo «Aspaldi-aspaldiko garaietan» bezalako denboraren eta kokalekuaren xehetasun erantsiekin lagunduta.