Dora izeneko behorra - Melling, David J.; French, Vivian; Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Samen ametsa zaldun noblea izatea da, eta horretarako sei proba gainditu beharko ditu. Oraingoan Samek zaldi zuri bat aurkitu behar du. Baina Samek eta Prunek izeba Eglantineren enkargua jasoko dute: Horace basurdea bere jabeari itzuli behar diote, eta ezingo dira zaldi bila joan. Samek bere ametsa bertan behera utzi beharko ote du?
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Knight in training. A horse called Dora
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Zaldunak eta zalduntza -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak