Dora izeneko behorra / Vivian French, David Melling ; [itzulpena, Aitor Arana] - French, Vivian (Zaldungaia, 2017)
Samen ametsa zaldun noblea izatea da, eta horretarako sei proba gainditu beharko ditu. Oraingoan Samek zaldi zuri bat aurkitu behar du. Baina Samek eta Prunek izeba Eglantineren enkargua jasoko dute: Horace basurdea bere jabeari itzuli behar diote, eta ezingo dira zaldi bila joan. Samek bere ametsa bertan behera utzi beharko ote du?