Dragoiek ez dakite igerian / Vivian French, David Melling ; [itzulpena, Aitor Arana] - French, Vivian (Zaldungaia, 2017)
Samen ametsa zaldun noblea izatea da, baina ez daki nola lortuko ote duen. Gurasoak bidaian joan direnez, Samek Mothscale Gazteluan bizi beharko du bere lehengusina Prune gogaikarriarekin, osaba Archibald zelebrearekin eta izeba Eglantinek zaintzen dituen animalia bitxiekin. Samek eta Prunek, Godfrey dragoia putzu batean harrapatuta gelditzean, Sami ametsa egia bihurtzen lagunduko dion zerbait berezia aurkituko dute.