Bururik gabeko ileordeak / Bat Pat ; [itzulpena, Aitor Arana] - Bat Pat (Bat Pat. Telebista (Mezulari), 2017)
Zer gertatuko litzateke Fogvilleko biztanle batek ispiluan islatuta ikustea nahi duen aldiro norbaitek edo zerbaitek harrapatzeko imintzioa egingo balu? Silver anai-arrebak eta ni buruko ilearekiko lilura berezia zuen mamua ikertzen hasi ginen. Eta, gure harridurarako, mamuek ere look arazoak izan ditzaketela jakin genuen!