Txantxariak. 4 : euskal jolasen bilduma - Agirresarobe, Oier; Orexa, Atzio; Sarasua, Antxon; Gipuzkoako Urtxintxa Aisialdiko Eskola ([Donostia] : Urtxintxa Aisialdiko Eskola - Gipuzkoa, 2012)
Taldean abesteko eta dantzatzeko euskarazko jolasak biltzen dira bilduma honetan. Txantxariak herriz herri ibiltzen diren musikariak dira eta haiek erakutsiko dizkigute jolasak. Abesteko eta dantzatzeko 24 abesti biltzen dira. Hiru produktu hauek topatuko dituzu bilduman: DVDa jolasak ulertzeko antzezpenekin eta Txantxariek abenturekin CDa jolasen abestiakin Liburuxka jolasen azalpenekin eta abestien letrekin
Abesteko eta dantzatzeko 24 abesti biltzen dira. Hiru produktu hauek topatuko dituzu bilduman:- DVDa jolasak ulertzeko antzezpenekin eta Txantxariek abenturekin- CDa jolasen abestiakin- Liburuxka jolasen azalpenekin eta abestien letrekin
2 urtetik aurrera
Testua, euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Haur-jolasak -- Euskal Herria; Haur-kantak -- Euskal Herria; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak