Ottoline eta azeri morea - Riddell, Chris; Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2016)
Ottoline Brown eta haren lagunik onena, Munroe jauna, historiako jairik onena prestatzen ari dira... Inork ez du jai handia galdu nahi. Gainera, gonbidatu berezi bat dago: Azeri More misteriotsua, ezohiko abenturak izaten dituelako ezaguna dena. Eta nola ez joan harekin gauerdian, Hiri Handian barrena, safari bat egitera? Barruan mozorro asmatzaile on bat dago.
8 urtetik aurrera (gorria)
Ottoline and the Purple Fox
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Umorea; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura