Ottoline eta azeri morea / Chris Riddell ; [itzulpena, Aitor Arana] - Riddell, Chris (Ottoline (Ibaizabal), 2016)
Ottoline Brown eta haren lagunik onena, Munroe jauna, historiako jairik onena prestatzen ari dira... Inork ez du jai handia galdu nahi. Gainera, gonbidatu berezi bat dago: Azeri More misteriotsua, ezohiko abenturak izaten dituelako ezaguna dena. Eta nola ez joan harekin gauerdian, Hiri Handian barrena, safari bat egitera? Barruan mozorro asmatzaile on bat dago.