Larunbat gaueko erregea - Bat Pat; Arana, Aitor (Bilbao : Mezulari, 2017)
Nire lagun Martin, beti ikasteko irrika duen hori, dantzari trebea ere bada. Eskolako jai-egunean jakin ahal izan nuen, mila eta bat dantza-akrobazia egiten hasi zenean. Hala jardun zuen, oin erraldoiak zituen munstro iletsu bat orroka agertu zen arte! Lasterka bizian atera ziren guztiak ihesi, baina Silver anai-arrebek eta nik misterioa argitu eta hari laguntzea erabaki genuen.
7 urtetik aurrera (urdina)
Il piedone Ballerino
Keywords: Banpiroak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura