Larunbat gaueko erregea / Bat pat ; [itzulpena, Aitor Arana] - Bat Pat (Bat Pat. Telebista (Mezulari), 2017)
Nire lagun Martin, beti ikasteko irrika duen hori, dantzari trebea ere bada. Eskolako jai-egunean jakin ahal izan nuen, mila eta bat dantza-akrobazia egiten hasi zenean. Hala jardun zuen, oin erraldoiak zituen munstro iletsu bat orroka agertu zen arte! Lasterka bizian atera ziren guztiak ihesi, baina Silver anai-arrebek eta nik misterioa argitu eta hari laguntzea erabaki genuen.