Peru Apreta, mistikoa / Joxean Sagastizabal - Sagastizabal, Joxean (Upaingoa ;, 2016)
XXI. mendeko Maisu Juan eta Peru Apreta; erlijioak, meditazioa, traszendentzia... Game of thrones, Woody Allen, Atapuerkako Luisa Fernanda... Kutsidazu bidea, Ixabel egilearen eskutik, elkarrizketa jostalari bat erlijioen inguruan. Baina zer pentsa emango duena...