Otsoa eta arkakusoak - Bat Pat; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2016)
Nor izan da gauaren babesean Adar eta Letagin aberedendan sartu eta dena hankaz gora jarri duena? Animalia basatiren bat edo otso maltzur eta beldurti bat? Beldur-meldur! Ikara bizian egon gara otso gizagaixoari zer gertatzen zitzaion jakin dugun arte! Haren arazoa... arkakusoak dira!
7 urtetik aurrera (urdina)
Il lupo stralunato
Keywords: Saguzarrak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak