Otsoa eta arkakusoak / Bat Pat ; [itzulpena, Aitor Arana] - Bat Pat (Bat Pat. Telebista (Mezulari), 2016)
Nor izan da gauaren babesean Adar eta Letagin aberedendan sartu eta dena hankaz gora jarri duena? Animalia basatiren bat edo otso maltzur eta beldurti bat? Beldur-meldur! Ikara bizian egon gara otso gizagaixoari zer gertatzen zitzaion jakin dugun arte! Haren arazoa... arkakusoak dira!