Jainko txiki eta jostalari hura - Valverde, Mikel; Uribe, Kirmen; Urdangarin Abasolo, Mikel; Rueda, Rafa; Mendizabal, Bingen (Donostia : Elkar, 2013)
Zaharregia, txikiegia agian izeneko hartatik hamarkada bat igaro denean, Kirmen Uribe idazlea, Mikel Urdangarin, Rafa Rueda eta Bingen Mendizabal musikariak eta Mikel Valverde artista plastikoa, elkartu dira berriro Jainko txiki eta jostalari hura deritzon lan mamitsua abian jartzeko gogoarekin. Honako konzeptua, aurrekoa bezala, disziplina artístico bat baino gehiagoren adierazpenean oinarrituko da, ikuskizun koloretsua, eraginkorra eta erabat liluragarria osatuz.
1. Herri zaharra ; 2. Jainko txiki eta jostalari hura ; 3. Zubiaren erdian ; 4. Sausalitora bidean ; 5. Lehendakaria deserrian ; 6. Tximist ; 7. Txoriak neguan ; 8. Gutariko bakoitza ; 9. Urte zahar iluntzean ; 10. Don Juanen bertsoak ; 11. Kideari ; 12. Jar ezazu eguna
Musika, Mikel Urdangarin; ahotsa, gitarra akustikoa eta elektrikoa, Rafa Rueda; zazpi sokako biolina eta ahotsa, Bingen Mendizabal; ilustrazioak eta azaleko irudia, Mikel Valverde
Testua euskaraz, gaztelaniaz eta ingelesez.
Keywords: Helduentzako Literatura