Jainko txiki eta jostalari hura / Kirmen Uribe ... [et al.] - Valverde, Mikel; Uribe, Kirmen; Urdangarin Abasolo, Mikel; Rueda, Rafa; Mendizabal, Bingen (: Elkar, 2013)
Zaharregia, txikiegia agian izeneko hartatik hamarkada bat igaro denean, Kirmen Uribe idazlea, Mikel Urdangarin, Rafa Rueda eta Bingen Mendizabal musikariak eta Mikel Valverde artista plastikoa, elkartu dira berriro Jainko txiki eta jostalari hura deritzon lan mamitsua abian jartzeko gogoarekin. Honako konzeptua, aurrekoa bezala, disziplina artístico bat baino gehiagoren adierazpenean oinarrituko da, ikuskizun koloretsua, eraginkorra eta erabat liluragarria osatuz.