Olinpoko azken heroia / Rick Riordan ; [itzulpena, Itziar Zabala, Mari Eli Ituarte] - Riordan, Rick (Percy Jackson & Olinpiarrak, 2016)
Mestizoek denbora luzea igaro dute titanen aurkako azken borrokaldirako prestatzen, garaipena eskuratzeko aukerak hutsaren hurrengoak direla jakin arren. Kronosen armada inoizko indartsuena da, eta beregantzen duen titan eta mestizo bakoitzeko, ikaragarri handitzen da titan maltzurraren boterea. Kronosen armada geldiarazteko itsasoko lehenbiziko saiakeran kale egin dute Percy Jacksonek eta haren lagunek. Aurrerago, Tifon munstroaren haserrealdiari neurria hartzen eta hura geldiarazten ahaleginduko dira. Kronosek New York erasotzeko agindua ematen duenean - eta Empire Stateren goialdean Olinpo mendia babesgabe dagoenean-, Percy eta gainerako semijainkoen lana izango da Denboraren Jaun errukigabeari aurre egitea.