Euskal herriko atlas geopoetikoa. 1 - Etxekopar, Mixel; Etxebarria, Joanes; Laskarai, Patxi; Hirigoyen, Jean-Christian; Vissler, Pierre (Baigorri : ZTK, 2016)
Esku artean duzun liburu hau Euskal Herriko Atlas ego-poetikoaren lehen tomoa duzu. Zazpi herritan egin ditugun egonaldietako emaitza duzu, 2012. eta 2016. urte artean. Argazkilari bat, soinu hartzaile bat eta bi musikari-kalakari. Herrian berean, egun hauetan berean ikusi, entzun eta sortu dugunetik egina duzu, ehunez ehun.
CD1. Pagola ; Arnegi, ; Aginaga ; Hendaia. -- CD2. Barkoxe ; Iruña ; Bera
Keywords: Euskal Herria -- Deskribapena; Monografiak