Euskal herriko atlas geopoetikoa. / [idatziak] Mixel Etxekopar ; [argazkiak, Joanes Etxebarria, Patxi Laskarai ; musika, Jean-Christian Hirigoyen eta Mixel Etxekopar ; soinu hartzeak, Pierre Vissler]] - Etxekopar, Mixel; Etxebarria, Joanes; Laskarai, Patxi; Hirigoyen, Jean-Christian; Vissler, Pierre (ZTK, 2016)
Esku artean duzun liburu hau Euskal Herriko Atlas ego-poetikoaren lehen tomoa duzu. Zazpi herritan egin ditugun egonaldietako emaitza duzu, 2012. eta 2016. urte artean. Argazkilari bat, soinu hartzaile bat eta bi musikari-kalakari. Herrian berean, egun hauetan berean ikusi, entzun eta sortu dugunetik egina duzu, ehunez ehun.