Autobusa berriro bera gabe abiatu zen egunekoa - BéKa; Armspach, Marko; Cosson, Maëla; Urkixo, Joanes ([Urnieta] : Harriet, 2017)
Clémentine galduta samar aurkitzen da eta bere zalantza existenzialetarako erantzunen bila dabil. Zorionez, bizitza ustekabez beterik dago hauek jasotzeko prest daudenentzat. Ohiz kanpoko elkartze eta jakituriaz beteriko alegiegi esker, nork daki Clémentinek ez ote duen zorionerako bere bidea aurkitu
Keywords: Alegiak -- Komikiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Zoriontasuna; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura