Autobusa berriro bera gabe abiatu zen egunekoa / gidoia, Beka ; marrazkiak, Marko ; margoak, Maëla Cosson ; [itzulpena, Joanes Urkixo Beitia] - BéKa (Harriet, 2017)
Clémentine galduta samar aurkitzen da eta bere zalantza existenzialetarako erantzunen bila dabil. Zorionez, bizitza ustekabez beterik dago hauek jasotzeko prest daudenentzat. Ohiz kanpoko elkartze eta jakituriaz beteriko alegiegi esker, nork daki Clémentinek ez ote duen zorionerako bere bidea aurkitu