Txinara bidaia / gidoia, Beka ; marrazkiak, Marko ; koloreak, Nuria Sayago, Maëla Cosson ; [itzulpena, Arkaitz Almortza Muro eta Juan Mari Zurutuza] - BéKa (Harriet Ediciones, 2016)
Motxila bizkarrean eta gidaliburua eskuan, Ben eta Nina, hogeita hamar urteko bikote gaztea, Txinara doaz hiru astez. Euren bidaiak, dibertigarria bezain ezohikoak, Pekindik Shangaira eramango die, Miao eskualdeko arroz-soroetatik igaroz. Baina, bikotean bidaiatzea ez da beti hain erraza izaten eta arazoa da ez dagoela gidarik nola egin behar den azaltzen duena. Batez ere espioi txinatar temati batzuk azaltzen direnean edota treneko begiratzaile marmarti bat agertzen denean guztia korapilatzeko