Titanaren maldizioa - Riordan, Rick; Navarro, Koro (Bilbao : Mezulari, 2014)
PERCY JACKSONEK Bere lagun Groverren laguntza-deia jasotzen du, eta berehala hasten da batailarako prestaketekin.Ondotxo daki semijainkoen botereak baliatu beharko dituela horretarako:Riptide brontze bereziz egindako ezpata izango du alboan.
13 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Fantasia; Greziar mitologia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak