Titanaren maldizioa / Rick Riordan ; [itzulpena, Koro Navarro] - Riordan, Rick (Percy Jackson & Olinpiarrak, 2014)
PERCY JACKSONEK Bere lagun Groverren laguntza-deia jasotzen du, eta berehala hasten da batailarako prestaketekin.Ondotxo daki semijainkoen botereak baliatu beharko dituela horretarako:Riptide brontze bereziz egindako ezpata izango du alboan.