Elektronika eta kontrol-sistemak - Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua; Abarrategi, Oihane; Iturregi, Araitz ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2017)
Esku artean duzun liburu honetan Meatzaritza eta Energia Teknologiaren Ingeniaritzako Graduan aurki daitekeen Elektronika eta Kontrol-Sistemak irakasgaiaren programa jorratzen da. Beraz, liburuak, irakasgai horren dozentziarako, zein beste ingeniaritzetarako baliogarria izatea du helburu, elektronika eta kontrol-sistemen oinarrizko azalpen eta gaiak agertuz.
Meatzaritza eta Energia Teknologikoarnen Inganiaritzako Gradua, 2. maila
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Elektronika; Elektroteknia; Monografiak