Elektronika eta kontrol-sistemak / Oihane Abarrategi, Araitz Iturregi - Abarrategi, Oihane (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2017)
Esku artean duzun liburu honetan Meatzaritza eta Energia Teknologiaren Ingeniaritzako Graduan aurki daitekeen Elektronika eta Kontrol-Sistemak irakasgaiaren programa jorratzen da. Beraz, liburuak, irakasgai horren dozentziarako, zein beste ingeniaritzetarako baliogarria izatea du helburu, elektronika eta kontrol-sistemen oinarrizko azalpen eta gaiak agertuz.