Telleria eta gero zer? - Prat Urzainki, Ernesto (Donostia : Elkar, 2017)
Sarako Gaztetxean egindako kontzertu batetik bueltan, egundoko bestondoarekin eta guardia zibilen kontrol batekin topo egin ondoren, giza hezur batzuk eta pakete arraro bat deskubrituko ditu Lurrak, obra-hondakinen artean.
Keywords: Helduentzako Literatura