Telleria eta gero zer? / Ernesto Prat Urzainki "Little" - Prat Urzainki, Ernesto (Ateko bandan (Elkar), 2017)
Sarako Gaztetxean egindako kontzertu batetik bueltan, egundoko bestondoarekin eta guardia zibilen kontrol batekin topo egin ondoren, giza hezur batzuk eta pakete arraro bat deskubrituko ditu Lurrak, obra-hondakinen artean.