Misioa New Yorken - Walker, Peter; Bié; Garmendia Alberdi, Ane ([S. l.] : Ibaizabal, 2016)
Zonbi Kluberako lanean ari da. Lehen misioa New Yorkera bidaiatzea eta Max erreskatatzea da, gaizkile batzuko bahitu baitute, ibiltarien birusarekiko duen immunitatea baliatzeko asmoz. Behin han, AZkoek leku arriskutsuetan arrastorak bilatuko dituzte eta oztopoak jarriko dizkieten bizi eta hildako bizidunekin topo egingo dute. Aurkituko al dute haien laguna?. Bizirik irtengo al dira hiriko arriskuetatik? Eta Max gai izango al da bahitzaileengandik ihes egiteko?
10 urtetik aurrera (gorria)
Els reis dels Z Games
Keywords: Abenturak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Zonbiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak