Hilketa Eiffel dorrean - Stevenson, Steve; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2017)
Agatha eta Larryk oraingoan argitu beharreko kasua ser izango eta...hilketa bat! Diplomazialari errusiar garrantzitsu bat hil dute Eiffel dorrean eta berahala, bi neska-mutilak hiltzailearen peskizan hasiko dira. Daukaten arrasto bakarra, biktimaren azken hitzak. "Arrosa gorria". Agatharen zorroztasuna nahikoa izango ote da Paris hir handian erruduna aurkitzeko?
10 urtetik aurrera (berdea)
Omicidio sulla Tour Eiffel.
Keywords: Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura