Hilketa Eiffel dorrean / Steve Stevenson ; marrazkigilea, Stefano Turconi ; itzultzailea, Aitor Arana - Stevenson, Steve (Agatha Mistery (Mezulari), 2017)
Agatha eta Larryk oraingoan argitu beharreko kasua ser izango eta...hilketa bat! Diplomazialari errusiar garrantzitsu bat hil dute Eiffel dorrean eta berahala, bi neska-mutilak hiltzailearen peskizan hasiko dira. Daukaten arrasto bakarra, biktimaren azken hitzak. "Arrosa gorria". Agatharen zorroztasuna nahikoa izango ote da Paris hir handian erruduna aurkitzeko?