Gilen eta Kakapirri taldea - Rodríguez, Manuel J.; Arana, Aitor; Gutiérrez, Santy ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Gilenen gurasoek etxez aldatzea erabakitzean, haren bizitza zeharo aldatuko da egoera berrira egokitu beharko duelako, ikastetxe desberdinean eta beste lagun batzuekin. Hala ere, gutxien espero duena da Fede, ikasgelako harroputza, bere aurka hastea. Eta gelako ikaskideek haren irainak etsipenez onartuko zituztenik ere ez zuen pentsatzen. Baina denak du muga, eta Gilenek plan bat martxan jarriko du.
10 urtetik aurrera (berdea)
Guille y el equipo Cascarria
Keywords: Eskola-jazarpena; Indarkeria eskolan; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak