Zukafukamusuka - Ruiz de Munain, Judit; Zubizarreta, Patxi; Mitxelena, Jokin (Tafalla : Txalaparta, 2017)
Zukafukamusuka hiru lagunen elkarlanetik jaiotako lana da: Judit Ruiz de Munain, Jokin Mitxelena eta Patxi Zubizarreta. Izenburua bera bezain ausarta, sentsuala eta iradokorra da liburu hau; egunerokotasunari itzuri egiteko antidotoa duzu eskuartean, eragozpenik gabeko plazera bilatzeko errezeta.
Keywords: Helduentzako Literatura