Zukafukamusuka / Judit Ruiz de Munain ; irudiak, Jokin Mitxelena ; itzulpena, Patxi Zubizarreta - Ruiz de Munain, Judit (Literotura (Txalaparta), 2017)
Zukafukamusuka hiru lagunen elkarlanetik jaiotako lana da: Judit Ruiz de Munain, Jokin Mitxelena eta Patxi Zubizarreta. Izenburua bera bezain ausarta, sentsuala eta iradokorra da liburu hau; egunerokotasunari itzuri egiteko antidotoa duzu eskuartean, eragozpenik gabeko plazera bilatzeko errezeta.