Saiakuntza zientifikoen bilduma curriculum-aniztasuneko ikasleentzat / Eneko Rojo Arrizabalaga - Rojo Arrizabalaga, Eneko (R400, 2016)
Saiakuntza-zientifikoen bilduma dugu honakoa, DBHko bigarren zikloan lantzen diren zenbait kontzeptu zientifiko ulergarriagoak egiteko asmoarekin.