Hartz txiki ; 9 Abentura - Sendak, Maurice (1928-2012); Holmelund Minarik, Else (Iurreta (Bizkaia) : EITB, 2005)
Marrazki hauetan hartz ameslari baten eta haren lagunen abenturak topatuko dituzu. Jakinmin eta irudimen handiz, leku berriak ezagutzera joango dira, eta gauza liluragarriak gertatuko zaizkie. Ama ez da inoiz uruun ibiliko. Ez galdu Hartz Txikiren mundu liluragarria eta dibertigarria!
- Hartz Txiki aztia; - Hartz Txiki doktorea; - Hartz Txiki handi; - Hartz Txiki izarretara; - Hartz Txiki sorpresa; - Hartz Txiki Iparpoloan; - Hartz Txikik Ankabako aurkitu du; - Ahaztu ezinezko gaua; - Emillyren globoa
Else Holmelund Minari-ek idatzi eta Maurice Sendak-ek ilustraturiko liburu serian oinarritua
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema