Hartz txiki ; 9 Abentura - Sendak, Maurice (1928-2012); Holmelund Minarik, Else (Iurreta (Bizkaia) : EITB, 2005)
Marrazki hauetan hartz ameslari baten eta haren lagunen abenturak topatuko dituzu. Jakinmin eta irudimen handiz, leku berriak ezagutzera joango dira, eta gauza liluragarriak gertatuko zaizkie. Ama ez da inoiz uruun ibiliko. Ez galdu Hartz Txikiren mundu liluragarria eta dibertigarria!
Elur urtika; Urteberri; Elur ekaitza; Hartz Txikiren baratza; Hartz Txiki printzea; Emilyrentzako koadroa; Gidariari jarraika; Hartz Txiki eta Txorimaloa; Hartz Txiki eta haurra.
Else Holmelund Minari-ek idatzi eta Maurice Sendak-ek ilustraturiko liburu serian oinarritua
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema