Hartz txiki ; 9 Abentura - Sendak, Maurice (1928-2012); Holmelund Minarik, Else (Hartz Txiki 9 Abentura, 2005)
Marrazki hauetan hartz ameslari baten eta haren lagunen abenturak topatuko dituzu. Jakinmin eta irudimen handiz, leku berriak ezagutzera joango dira, eta gauza liluragarriak gertatuko zaizkie. Ama ez da inoiz uruun ibiliko. Ez galdu Hartz Txikiren mundu liluragarria eta dibertigarria!