Ice age : (Izotz aroa) - Wedge, Chris; Saldanha, Carlos (Madril : Twentieth Century Fox Home Entertainment España, 2009)
Orain hogeita mila urte, Izotz Aroaren hasieran, hiru izaki guztiz desberdinek batera ibili behar dute halabeharrez. Sid, nagia eta berbatsu barregarria da ; Manfred mamut iletsua eta umore txarrekoa ; eta Diego, tigre sabe-hortz makurra. Hirurek talde xelbrea osatzen dute. Euren asmo bakarra da gizakume bat bere familiarengana itzultzea. Abentura harrigarri hau amaitu baino lehen, hirokote bitxiak aurre egin beharko die laba goriko kraterrei eta ihes egin beharko du izotzezko tunel bihurrietatik. Gainera, Scrat izeneko historiaurreko arratoi-katagorri bat ezagutuko dute asmo bakarra duena, bere ezkur maitea nola edo hala lurperatu. Egin bat historiako talde b itxienarekin izoztuta utziko zaituen abentura batean...
musika, David Newman
Adin guztietakoentzat
Euskaraz
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema