Kantari [CD audioa] / Korri, Xalto ta Brinko ; Tomas Garbizu Lezoko Udal Musika Eskola (: Tomas Garbizu Musika Eskola, 2003)
Diskoa leozar pailazo taldearen eta Tomas Garbizu Lezoko Udal Musika Eskolaren arteko elkakrlan baten fruitua da. Bertan gure herrian azken urteotan hain ezagun egin diren pertsonajeei omenalditxo bat egin nahi izan diego kantuz, hittzez eta musikaren bidez istoriotxo bat proposatuz. Honekin, Trapujale, Marinazkane eta Zabarre bezalako lagunen ohiartzuna gure artean gehiago zabaltzea espero dugu.