Phantom boy - Gagnol, Alain; Felicioli, Jean-Loup ([S.l.] : Drac Magic, 2016)
New York... Gangster desitxuratu misteriotsu batek Alex zauritzen du, bere atzetik segika dabilen polizia inspektorea. Ospitalean inmobilizatuta dagoela, Alex Leoren laguna egiten da, 11 urteko mutiko bat, zeinak bere gorputz barrutik irteteko gaitasuna duen. Mamu guztiak bezala, ikusezina beste pertsona guztientzat, hegan egiten du eta hormak zeharka ditzake. Aurpegia hautsita duen gizonak, hiria mehatxatuko du birus informatiko batekin. Mutikoaren ahalmen izugarriei esker Alexek ikertzen jarrai dezake.
7 urtetik aurrera gomendatua
Euskaraz, frantsesez, gaztelaniaz ala katalanez. Azpitituluak: katalanez eta gaztenaniaz. Audio-deskribapena katalanez
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema