Ozeko galaxia zoragarria /[ zuzendaria, Soji Yoshikawa] - Yoshikawa, Soji (: EITB, 2007)
2060 urtean, Dorthy Gale zortzi urteko neskatoa eta bere txakur Toto Kansas Berria planetatik erauzi dituzte. Dorothy eta Toto galaxia ezezagun batean agertu dira, etxetik oso-oso urrun. Ozeko galaxia zoragarria da!!!