Ice Age 3 : dinosaurioen egunsentia - Saldanha, Carlos; Berg, Michael (Madril : Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2010)
Oraingo honetan, Mannyk eta gainerakoek mundu galdu bat aurkitu dute. Mundu horretan dinosauro bitxi batzuk bizi dira, besteak beste tiranosauro erretxin bat, Sidekin garbitu gabeko kontu bat daukana. Bestetik, Scrat txora-txora eginda dago Scratterekin, baina... zein dira Scratteren benetako asmoak: Scrati bihotza lapurtzea, ala ezkurra lapurtzea?
Musika, John Powerll; istorioa, Jason Carter Eaton; produkzioa Lori Forte, John C. Donkin
Adin guztietako jendearentzat
Hizkuntzak: euskara eta ingelesa
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema; Filmak