Ice Age 3 : dinosaurioen egunsentia / zuzendaritza, Carlos Saldanha ; gidoia Michael Berg... [et al.] - Saldanha, Carlos (: Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2010)
Oraingo honetan, Mannyk eta gainerakoek mundu galdu bat aurkitu dute. Mundu horretan dinosauro bitxi batzuk bizi dira, besteak beste tiranosauro erretxin bat, Sidekin garbitu gabeko kontu bat daukana. Bestetik, Scrat txora-txora eginda dago Scratterekin, baina... zein dira Scratteren benetako asmoak: Scrati bihotza lapurtzea, ala ezkurra lapurtzea?