Zigortzaileak = Los castigadores - Arandia, Alfonso; Ibarra, Arantza (Madril : Alokatu, 2011)
10 urteko umeen talde batek "Zigortzaileak" izeneko ezkutuko talde bat osatuko du, eskolako erasoekin nekatuta daudelako. Ikasle zirtzilenak zigortuko dituzte eta poliki-poliki ikastetxeko heroi bihurtuko dira. Haurrentzat bereziki aholkatua
Barnean du gidaliburu didaktikoa
musika, Javier Vicente; argazkia, Gaizka Bourgeaud
8 urtetik aurrera (gorria)
Hizkuntzak: Jatorrizko bertsioa, euskaraz; gaztelaniara bikoiztua; azpitituluak. gazteleraz eta ingelesez
Keywords: Eskola-jazarpena; Haur eta gazteentzako zinema; Baliabide digitalak